A '90-es években, mint oly sok háztartásba, nekünk is rendszeresen érkezett az Otto katalógus. Leginkább azokért az élvezetes percekért tartottuk meg, amit a WC-n ülve eredményezett a böngészése.

Az utolsó 10 oldalon nem ruhák voltak, hanem mindenféle, a háztartásban általában tökéletesen hasznavehetetlen, dolgok. Ezek között az oldalak között bukkantam rá egy papírtörlő-tartóra is, ami megtetszett. Némi atyai fülrágás után elkészült a fa váza, és neki is eshettem a festésnek. Temperával készült, a víz,- és zsírállóság kedvéért pedig kapott egy jó vastag lakkréteget a végén. Elég kezdetleges volt még a technika, de hát fel kell vállalni a kora zsengéket is. 

paprtorlo_effekt_kesz.jpg

Ja, és legvégül, csak úgy, a minta kedvéért, elkészült egy fakanál is. Persze használhatatlan, így csak dekorációs szerepet tölt be, de hát akkor is. Ott van, és kész. (o;

A bejegyzés trackback címe:

https://morumotto.blog.hu/api/trackback/id/tr754452658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása